1/2 en volledige marathons in lijn

Wat is er leuker dan een (1/2) marathon in lijn?


De Yzer met brug over oude Yzer-arm

Alleen is dit minder makkelijk te organiseren en is zo'n aanbod moeilijker te vinden. Bij Marathon and More Belgium vind je er van 5 augustus tot en met 15 augustus maar liefst 11. Je kiest er ofwel jouw favoriete etappes uit om mee te lopen of je loopt ze gewoon alle 11. De kans is het grootst dat deze in het weekend in jouw loopkalender passen. Daarom zetten we de weekend etappes en de koninginnenetappe extra in de kijker. Elke dag kan je kiezen tussen een halve marathon (of klein beetje extra) of een volledige etappe telkens iets langer dan de marathon.

Zaterdag 6 augustus lopen we van Boekhoute naar Hulst. Het wordt een verrassend groene etappe door krekengebied met herinneringen aan Oostenrijkse en Spaanse overheersing van ons Belgenland. De finish ligt in het kleine maar gezellige Nederlandse stadje Hulst.
Etappe-info
Etappe-beschrijving

Zondag 7 augustus lopen we verder van Hulst tot in Antwerpen (linkeroever). Dit is een etappe met heel veel bossen en natuurschoon. De finish ligt langs de Schelde met zicht op de skyline van Antwerpen. Een zeer mooie etappe, al zeggen we het zelf!
Etappe-info
Etappe-beschrijving

Woensdag 10 augustus lopen we de koninginnenetappe van Geraardsbergen tot op de Knokteberg/Côte de Trieu. Een echte aanrader voor iedereen die deze dag niet moet werken. Je zal wel de nodige hoogtemeters onder de schoenen geschoven krijgen. De meeste hoogtemeters zijn dan ook nog eens langs onverharde paden. Deze kan je echt niet laten liggen.
Etappe-info
Etappe-beschrijving

Zaterdag 13 augustus starten we in Westouter en lopen tot in De Panne, een echte polderetappe dus. Met de Moeren op het traject wordt het zo goed als zeker beuken tegen de wind. Als toemaatje krijg je ook nog de oudste duinen van België op uw pad.
Etappe-info

Zondag 14 augustus lopen we van De Panne naar Oostende. Een etappe met heel wat duinen, aandenken aan de Eerste Wereldoorlog en finishen in de Koningin der badsteden. Als dat geen dagje genieten wordt.
Etappe-info

Maandag 15 augustus genieten we van een extra dagje verlof. Op deze feestdag lopen we van Oostende naar Brugge. We starten met nog een stukje kustlijn om vervolgens door de Meetkerkse Moeren en via de groene rand van Brugge met de verschillende kastelen te finishen aan de achterkant van het station. We laten de lopers van de 11-daagse verschillend starten zodat een gezamenlijke finish mogelijk is. Een fantastisch moment dat jij ook kunt meemaken door deze etappe op uw loopagenda te plaatsen. Kom talrijk mee lopen en mee supporteren op dit fantastisch slotmoment.
Etappe-info

Om in te schrijven ga je naar onze inschrijfpagina, kies voor "M&M etappenloop - Ronde van Vlaanderen". Op de inschrijfpagina kan je er uw favoriete etappe(s) uitkiezen om in te schrijven.

Meer info over losse etappes
Info over de 11 daagse (ook bij deze kan je kiezen tussen elke dag 1/2 marathon of elke dag een volledige etappe)

Opm.: Dit is de laatste keer dat Marathon and More Belgium een etappenloop organiseert. Laat deze kans dus niet liggen.