Inschrijven

Inschrijvingen

Bijdrage en waarborg

De prijzen voor trails zijn exclusief de bijdrage van €1 tvv "Natuurpunt" en "Natuur en Bos". Deze wordt bij de inschrijving duidelijk afzonderlijk vermeld. Bij kinderlopen is deze niet van toepassing.
Er wordt €5,00 waarborg gerekend voor borstnummer met chip. Deze krijgt u terugbetaald bij teruggave van uw borstnummer.

Aanbod

Bij elke inschrijving kan je kiezen voor dit Partnerpakket van Wcup met 51% korting. Om van deze mooie korting te genieten, vink je op het inschrijvingsformulier partnerpakket aan, en kies je vervolgens uw smaken. 
Vanaf heden kan ook een WUK-pakket besteld worden voor 20 euro! Om van deze superactie te genieten, vink je dit aan op het inschrijvingsformulier en maak je daarna je keuze van het pakket kenbaar (8 keuzes).

Betaling via SEPA Direct

De betaling gebeurt afhankelijk van het evenement via overschrijving of bancontact of via éénmalige domiciliëring (SEPA Direct) naar een Duitse rekening, omdat inschrijving en betaling gebeurt in samenwerking met het Duitse bedrijf Race Result.
Je hebt ook uw BIC code nodig. Onderstaand een lijst van banken en hun BIC-code (staat ook aan de achterzijde van je bankkaart):
ABN Amro - ABNABE21IPC
Accord - ACCOBEB3
Argenta - ARSPBE22
AXA - AXABBE22
Bank v d Post - BPOTBEB1
Belfius - GKCCBEBB
BNP Paribas - GEBABEBB
Centea - SPAABE22
Citibank - CTBKBEBX
Credit Agricole - NICABEBB
Crelan - NICABEBB
Deutsche Bank - DEUTBEBE
Ethias - ETHIBEBB
ING - BBRUBEBB
KBC - KREDBEBB
Landbouwkrediet - NICABEBB
Rabobank - RABOBE22
Record Bank - HBKABE22
VDK bank - VDSPBE91