6km 706m met 1h tijdslimiet. Dat kan jij ook!


Ja, je leest de titel goed. De drempel bij een "Backyard" uitdaging ligt echt heel erg laag. Wedden dat je er nog een rondje extra bij doet.

Vrijdag 15 april om 19h start de 2° editie van de WUK M&M Backyard. We lopen eerst een rondje van 6km 706m op het dagparcours. Het rondje loopt grotendeels door het mooie Provinciale domein van Lippensgoed-Bulskampveld en het groene deel van campus Sint-Amandus. We kozen voor een zeer goed beloopbaar parcours. De tijdslimiet van 1 uur zal voor niemand een probleem zijn.

Om 20h kan iedereen die er nog zin in heeft en op tijd klaar staat aan de start, meelopen met het tweede rondje. Lampje en fluo markeringen zijn vanaf dan wel verplicht. Je krijgt nu een tweede parcours, het nachtparcours onder de schoenen geschoven. 2 voor de prijs van één. Nog steeds heel wat groen van de campus Sint-Amandus aangevuld met een stukje openbare weg.

Ook het 2° lusje was voor jou geen probleem? Zin om door te gaan? Geen enkel probleem want om 21h starten we opnieuw. Omdat we zeker zijn dat heel wat lopers onder jullie er dan nog steeds niet genoeg van zullen hebben, gaan we door tot er maar één iemand over blijft. Welke eventsong past er beter dan "Just can't get enough"?

Nu moet je enkel nog kiezen als je het op maximaal 3 rondjes houdt en inschrijft voor onze 1° WUK M&M Backyard mini. Of haal je het maximale eruit? Verleg je uw grens en loop je rondjes als nooit tevoren? Schrijf dan in voor onze 2° WUK M&M Backyard ultra.

Meer info over de mini en de ultra vind je op onze website.

En als je wilt weten waar Abraham de mosterd vandaan haalde, hebben we nog leuk leesvoer voor u. Om in de sfeer van de Backyard te blijven, nog eentje extra? En voor de ultra's nog eentje.