Mis jij ook de Bostrails Aalter?


Ondanks het feit dat we dit al meermaals gecommuniceerd hebben, blijven er nog steeds vragen binnenkomen over de Bostrails Aalter. Voortaan wordt deze wedstrijd om de 2 jaar georganiseerd. We zien jullie daar graag terug op zaterdag 20 januari '24.

Vind je dit te lang wachten? Dan hebben we een waardig alternatief.
In het paasweekend lopen we op zaterdag 8 april en op paasmaandag 10 april een groot stuk door dezelfde bossen. Op zaterdag lopen we van het station van Brugge, via de Assebroekse Meersen en het Beverhoutveld, langs het kanaal Brugge-Gent om vervolgens in Lippensgoed-Bulskampveld terecht te komen. Van daar af volgen we een zeer gelijkaardig traject als de Bossen van Vlaanderen Trail (de langste afstand van de Bostrails Aalter). Op paasmaandag starten we in Ursel maar via een ommetje langs Maldegem en Beernem komen we uiteindelijk in Wingene in de Vagevuurbossen. Van daar af volgen we opnieuw een gelijkaardig traject als de Bossen van Vlaanderen Trail en de Radio Trail.

Er is zowel keuze uit een marathon als halve marathon. Er kan er nu reeds ingeschreven worden voor één of beide dagen of voor alle 3 de (halve) marathons van het paasweekend tijdens de 3-daagse Piseach!  M&M Etappeloop.
Opgelet, in totaal zijn er maar 18 plaatsen per dag voor de 1/2 en volledige marathon samen.
Inschrijven is dus de boodschap.