Belangrijke deadline voor 2° M&M Etappeloop - Ronde van Vlaanderen

In 2021 liepen we in 11 dagen van Arlon naar Brugge. Het was een beperkte, maar zeer leuke groep. We hebben ons goed geamuseerd. Een gelijkaardig initiatief in 2022 lag dan ook voor de hand. We lopen langs een ander aantrekkelijk parcours en met mogelijkheid om elke dag een halve marathon te lopen. Bedoeling is om het iets toegankelijker te maken en een ruimere groep bij elkaar te krijgen maar tegelijk willen we het vooral plezant houden. Zie het eerder als een loopvakantie dan een wedstrijd. Het blijft natuurlijk wel een uitdaging. Helaas komen de inschrijvingen nauwelijks binnen. Daarom hebben we beslist dat als we tegen 18/04 geen 5 inschrijvingen hebben voor de volledige etappeloop dat we deze zullen annuleren.

Stond deze op uw planning? Schrijf dan nog snel in. Tot en met 18/04/2022 geniet je immers van het goedkoopste inschrijftarief. De betaling van het eerste voorschot is pas voorzien op 20/04 en zal enkel uitgevoerd worden als we niet annuleren. Nog wat extra info nodig? Zie onze evenementenpagina.

Inschrijven voor losse etappes is ook nog steeds mogelijk. Ook voor deze wordt ten vroegste afgerekend op 20/04. Deze zullen zeker niet allemaal geschrapt worden, maar sommige mogelijks wel.