(Alternatieve) Pinksterloop


Het annuleren van de Pinksterloop was een moeilijke beslissing. De nieuwe richtlijnen laten pas nieuwe versoepelingen, waaronder amateurwedstrijden, toe vanaf 9 juni. Deze versoepelingen houden in dat 80% van de kwetsbare mensen een eerste prik gekregen heeft en er maximaal 500 bezette covid-bedden zijn op intensieve zorgen. Het annuleren blijkt dus de juiste beslissing te zijn.

Maar Marathon and More Belgium vzw laat de lopers ondertussen niet in de kou, in zijn eentje: 
  • Nog tot donderdag 13/05 19h kan je inschrijven om het Pinksterweekend aangenaam te vullen met een alternatief Pinksterloopje. Keuze uit 13, 26, of 52km. Info & inschrijven.
  • Tot 20/05 21h kan je voor hetzelfde parcours en dezelfde afstanden nog inschrijven om te komen lopen op 29 en/of 30 mei.
  • Ook voor juni hebben we een mooie halve of volledige marathon voor u in petto. We nodigen je daarvoor uit aan het zeetje. Vertrekken doen we in Oostende, maar merendeel van het parcours loopt door Middelkerke. Breng uw kroost mee en laat ze genieten van de 3 speeltuinen langs het parcours, de zee, het strand en 't zonnetje. Info en inschrijven.
  • In juli is er de avontuurlijke België Diagonaal
  • Vanaf 14/05 starten ook de inschrijvingen voor de feestelijke 10° editie van de 6 uur van Aalter. Samen met een 1 uur van Aalter. Daar zal jij toch ook bij zijn?