12. Belgen in het buitenland


Sophie Jenniges & Pat Leysen na 6 Giorni del Pantano

Welke buitenlandse uitdaging ga jij aan? Laat het ons weten via ons eenvoudig formulier. Bekijk onze overzichtspagina om op de hoogte te zijn en zelf inspiratie op te doen.

Vooruitblik

Dit weekend is het uitkijken naar het Nederlandse Deventer. Het Nederlandse kampioenschap 24 uur is ook een open wedstrijd. Daarnaast is er ook een 12 en 6 uren loop. Op alle 3 de afstanden staan heel wat Belgen aan de start. Die we bovendien bijna allemaal kennen van deelnames bij Marathon and More Belgium. De 24 uur met Jan Vandekerckhove, Thiery en Kristof De Block, Nico De Muynck, Hans Kesteloot, Stefaan D'Espalier, Bridget Brady en Daniel Thylys. Op de 12 uur met Manuela Soccol, Hilde Dossogne, Agnieszka Kuczko en bij de mannen Bart Geldof, Marc Papanikitas, Chris Dhooge en Werner Roels. Tenslotte op de 6 uur Adinda Vetsuypens bij de dames en Olivier Verhaege en Wouter Marijsse bij de mannen. Heel veel succes aan alle Belgen.
Door het wegvallen van heel wat wedstrijden staat hier een mooi en sterk deelnemersveld aan de start. Er zijn ook live-results om te volgen, en er is de website voor wie nog info zou zoeken.

Uitslagen
Italiaanse liefdes zorgden er voor dat er voorbije weekend 2 Belgen aan het lopen waren in een heet Italië. Sophie Jenniges liep de 6 dagen als steun voor haar Italiaanse man. En Pat Leysen werd met een Italiaanse schone aan de zijlijn, ondanks 6 uur slapen, toch nog derde op de 24 uren loop.

Archief:
11. Belgen in het buitenland (24 uur van Deventer en uitslag 6 Giorni del Pantano)
10. Belgen in het buitenland (Swiss peak en uitslagen 6 jours de france; FKT Karel Sabbe; L'Echapée belle)
9. Belgen in het buitenland (FKT Karel Sabbe)
8. Belgen in het buitenland (Aankondiging l'Echapée Belle & live results 6 jours de France)
7. Belgen in het buitenland (Uitslagen Boxmeerdaagse, Gaea Norvegica, Méribel Trail & Aankondiging 6 jours de France)
6. Belgen in het buitenland (Aankondiging Gaea Norvegica & Méribel Trail)
5. Belgen in het buitenland (Aankondiging Boxmeerdaagse)
4. Belgen in het buitenland (Uitslag SwissAlpine)
3. Belgen in het buitenland (Uitslag Oisan Ultratour & Aankondiging Swiss Alpine)
2. Belgen in het buitenland (Uitslag L' ultra boucle des deux ballons)