2. Belgen in het buitenland


Zaterdagochtend om 5h30 stonden 2 Belgen aan de start aan de "U2B" of voluit L'ultra boucle des deux Ballons. De 204km en 4.800m werden goed verteerd. David Van Den Bossche (links op de foto) begeleid door vrouwlief en Paul Beckers (foto midden) finishte na 27h28. Goed voor een achtste plaats. Ludo Depoortere (rechts op de foto) die het volledig solo deed zonder begeleiding finishte na 34h10. We zien dan ook niets dan glunderende gezichten in de Vogezen, met op de achtergrond "le petit ballon".
De overwinning ging naar een vrouw. De Franse kampioene 24h Corinne Gruffaz. Ook Angel Pallaruelo die in februari nog mee liep op onze 24h wist deze wedstrijd op zijn palmares bij te schrijven.

Momenteel hebben we nog geen weet van Belgen in het buitenland voor de komende week/weekend. Volledig overzicht vindt u op onze overzichtspagina. Loop jij een marathon of ultra in het buitenland? Laat het ons weten via ons online-formulier. Zo kunnen heel wat Belgische marathon en ultra-vrienden jouw volgen.