Loopavontuur: Legend Slam

Martino Coneillie rechts

De Legend Slam begint in September met The Great Escape. Een 100M trail door het mooiste dat de Belgische en Luxemburgse Ardennen te bieden heeft. Trails waarin je wijdse open vlaktes, een historisch kruis, een oude muur, kleine beekjes en rivieren, ... zult ontdekken.

Net voor het kerstfeest kan je nog de Bello Gallico lopen. Een 100M trail in het noorden van België over een relatief snel parcours. Een trail met lekker eten voor, tijdens en na de trail. Zowat het kerstfeest voor de trailfamilie.

In maart is er dan de Legends Trail. Eentje met een niet gemarkeerde route van meer dan 250km. Er zijn ook slechts 4 checkpoints. De minimale snelheid is 4km/h.

Juni is de afsluiter voor de Legend Slam. Dan staat Another One Bites the Dust op het programma. Een rondje van 5,95km dat binnen het uur moet gelopen worden. En een uur later wordt iedereen terug aan de start verwacht. Doe je minsten 100M of 28 rondjes dan krijg je een Did Not Finish medaille. Dit is ook het minimaal aantal rondjes voor de Legend Slam. Deze race gaat door tot er zich maar één loper meer aanmeld en nog een laatste rondje loopt.

In 2017-2018 was de eerste editie van deze Legend Slam. Eén van de 6 finishers was Martino Corneillie. De andere finishers waren Jozef De Cock, Ken Rottiers, Nico Van Meulder, Olivier Kronal en Tom Toye. Martino vertelt kort over zijn loopavontuur. Maar deze eerste Legend Slam is ook vast gelegd in een film. We bekijken samen de film en nadien beantwoord Martino al uw vragen.


Schrijf nu in voor deze infoavond.
Bekijk het volledige programma.