De meest onderschatte training: Core-stability


Wij konden Davy Vandekerckhove van Healthpoint Experience strikken voor onze Runners Talk infoavond. Davy is samen met Tom de Backer zaakvoerder bij Healthpoint.

Bij Healtpoint kan je terecht voor small-group training, voedingsadvies en skinn-care. Bij Healtpoint experience kan je dan weer terecht voor één-op-één trainingen, sportbegeleiding, inspanningstest. Maar ook elke maandag in het Entrepot te Brugge kan je bij hen terecht voor een uurtje core-stability training. In een tijd waar de aandacht verschuift van trainingskwantiteit naar trainingskwaliteit merken ze bij Healthpoint experience een grote stijging in de aanvraag van deze training.

Een uur lang worden oefeningen gegeven op een matje zonder extra gewichten, puur op eigen gewicht. Deze staan vooral in het teken van blessurepreventie.

Kom naar onze Runners Talk Infoavond en ontdekt wat we allemaal kunnen leren van Davy. Samen met de andere onderwerpen over voeding, loopstijl en loopavontuur wordt het een niet te missen avond voor beginnende en ervaren lopers.

Schrijf nu in voor deze infoavond.
Bekijk het volledige programma.