1° M&M Ardennenweekend - 3-5 november 2023

Met ons trailweekend van 3 t/m 5 november 2023 volgen we ons nieuw concept. Er is de keuze tussen één of twee halve of volledige marathons. Of een volledig gezellig (loop)weekend in de Ardennen.

Voor slechts €10/€15 loop je een unieke (halve) marathon langs de meest belopen paden van Wallonië, namelijk de paden langs de Ourthe.

Op zaterdag 4 november vertrekken we in Houffalize. Na de start hebben we al meteen zicht op de indrukwekkende autostradebrug en na een oversteek van de Ourthe lopen we langs de samenvloeiing van de oostelijke en de westelijke Ourthe. Met wat trappenwerk komen we aan de stuwdam van Nisramont. De andere kant van de route brengt ons langs de Houffalize Panther tank en oude grafzerken aan de kerk van Cetturu.

Op zondag 5 november starten we aan onze Gîte in Brisy.  Aan de molen van Bistain (ook de naam van de camping) en de rots van Bistain komen we op het pad langs de Ourthe. We lopen voorbij het kasteel van Lihérin en terug. Langs de andere kant is de Ourthe eerder een beek. We lopen naar één van de mooiste Waalse dorpjes Steinbach. Net voor Limerlé maken we rechtsomkeer.

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf dus snel in en noteer zaterdag en zondag 4 & 5 november 2023 in uw agenda!

Ook de afterrun is niet te missen! Er wordt op zaterdag en zondag een dagschotel besteld die in de Gîte geleverd wordt. Op vrijdagavond voorzien we pasta. Er kan één of 2 nachten overnacht worden. Er zijn 4 enkele bedden beschikbaar in de gîte zelf voor de snelste beslissers onder jullie. Er is ook nog een zaaltje waar tot 10 personen kunnen overnachten als deze zelf een slaapmatje/matras en slaapzak meebrengen.

Wil je carpoolen? Wij hebben 4 plaatsen voor wie kan opgepikt worden langs de E40 Aalter-Brussel-Leuven-Luik.

Zowel de overnachting(en) als het vervoer kunnen via een afzonderlijke keuze bij de inschrijving geboekt worden.

Voor de vrouwelijke lange-afstandslopers kunnen we alvast ook deze leuke fontein langs de route in Engreux aankondigen 🙈.