1° Vagevuurroute - 3 & 4 september 2022

De Vagevuurroute loopt onder andere door de Wingense Vagevuurbossen. Al van bij het ontstaan van de Bossen van Vlaanderentrail maken ze deel uit van het parcours. Door de jaren heen werden verschillende paden in dit bos gebruikt. De Bossen van Vlaanderentrail is de langste afstand van de Bostrails van Aalter. 

De Vagevuurroute is dan ook ideaal om een nieuw stukje parcours te leren kennen. Als je voorheen de afstand beperkte tot de Hooggoedtrail of de Radiotrail liep je nog niet eerder over deze prachtige paden. Ook voor zij die wel reeds de Bossen van Vlaanderentrail liepen is dit de kans om in september over deze bospaden te lopen. Want ...

Bostrails Aalter zal voortaan 2 jaarlijks georganiseerd worden (januari) en dit afwisselend met de Sinterklaastrail (december). In de winter 2021-2022 kon je nog beide lopen. Komende winter kan je op zaterdag 3 december 2022 de Sinterklaastrail lopen. De bostrails Aalter staan terug op de kalender de daarop volgende winter, op 20 januari 2024.

Reden temeer om erbij te zijn op de Vagevuurroute op zaterdag 3 en/of zondag 4 september 2022. Meer info op onze eventpagina.

Inschrijven kan nu reeds via onze inschrijfpagina.