Inschrijvingen

De inschrijvingen voor de 2° Brugse 4 Kastelenroute zijn open. Voor de 4° VDW metaal Pinksterlopen en voor de 11° Ford De Wiselaere 6 uur van Aalter gaan de inschrijvingen open op maandagochtend 4 april 2022 om 8h.

 

Tijdens onze routes wordt er in waves gestart omdat zo de marathon en/of ultra afstand meetelt voor de 100 marathon club. Dit geldt ook voor de 2° Brugse 4 Kastelenroute. De waves zijn gespreid van donderdag 26/5 tot en met zondag 29/5 telkens van 's morgens 8h30 tot 13h30. Voor elke wave is er een maximum aantal starters omdat we dit concept rustig en gezellig willen houden. Zo kunnen we nadien ook nog eens na- en bijpraten met een drankje.

Voor de 4° editie van de VDW Metaal Pinksterlopen (op Pinksterzondag 5 juni) zijn we opnieuw te gast in sporthal De Zwaluw te Zwevezele. Er wordt een nieuw parcours officieel opgemeten. Zowel de 10, de 50 en de 100km zullen officiële afstanden zijn. De ronde afstand zal zeer dicht bij de 5km liggen. Ideaal om uw besttijd scherper te stellen. De 100km is ook het Belgische kampioenschap. Om deel te nemen aan het kampioenschap moet je aanmelden via de voorinschrijving en ook aangesloten bij de VAL of LBFA. Inschrijven kan vanaf maandag 4 april 8h.

De Ford De Wispelaere 6 uur van Aalter is reeds aan zijn 11° editie toe. De 1 uur van Aalter is er reeds voor de 6° keer. Het sportpark is terug beschikbaar en zo kunnen we opnieuw op onze vertrouwde locatie terecht. Met de aanleg van een nieuwe wijk naast het sportpark zijn er nieuwe mogelijkheden voor het parcours. We zullen hiervan gebruik maken om jullie een mooi nieuw parcours aan te bieden. We zorgen voor een ruime parkeermogelijkheid langs het parcours voor de persoonlijke bevoorrading. De indoorpassage langs het cafetaria zal voor de nodige sfeer en gezelligheid zorgen. Deze 6 uur loop mag je als ultraloper zeker niet missen. Blokkeer zondag 17 juli voor deze klassieker. Inschrijven kan vanaf maandag 4 april 8h.

Ook inschrijven voor de 2° WUK M&M Backyard ultra en mini (vanaf vrijdag 15 april)  is nog steeds mogelijk.

En de inschrijvingen van de 2° M&M Meerdaagse (Van 5 tot en met 15 augustus) is eveneens nog mogelijk.