Snel inschrijven voor de 4° Piseach! M&M 2-daagse omdat ...


Om deel te nemen aan het BK 24 uur, of om te genieten van het goedkoopste inschrijftarief heb je nog  tot zondagavond 6/2 om 23h59 tijd om in te schrijven. Snel zijn is dus de boodschap! 

Vanaf 7/2 blijven de inschrijvingen open. Je kunt dan wel geen technisch T-shirt meer bestellen. Ook voor de 24 uur lopers is een T-shirt niet meer gegarandeerd. We blijven wel garanderen dat je kunt deelnemen aan een zeer goed verzorgde wedstrijd. Zowel voor de deelnemers aan de ontbijtloop, de marathonlopers als voor de 24 uur lopers is er een zeer uitgebreide bevoorrading. We zorgen voor muziek, gekozen door de lopers zelf (behalve tussen 22h en 8h). De Rode Kruis vrijwilligers zijn continue op het parcours aanwezig. Alle wedstrijden verlopen onder de supervisie van officiële VAL juryleden. Je krijgt een overzicht van al uw rondetijden, en de gelopen afstand is evenees officieel opgemeten . Kleedkamers en douches mogen opnieuw gebruikt worden. Om deel te nemen is een CST niet meer nodig.

Heb je nog vragen? Kijk eens op onze evenementenpagina(s). Nog steeds niet gevonden, stuur gerust een mailtje naar 6uurvanaalter(a)gmail.com.
Direct inschrijven kan via deze link.