Vooraf inschrijven, GEEN daginschrijvingen - Running Center Bostrails Aalter 2022

 


Op woensdag 22 december werden extra maatregelen aangekondigd voor sportwedstrijden en buiten-evenementen. Er werd afgestemd met de dienst evenementen en de veiligheidscel van de gemeente Aalter. Ook met de extra maatregelen die vanaf 26 december gelden kan de Running Center Bostrails Aalter nog steeds doorgaan.

Er komt een circulatieplan met éénrichtingsverkeer. We starten in waves voor een betere spreiding van de deelnemers. Er zal geen cafetaria zijn. De naturaprijs blijft een lekker veggie gerecht van restaurant Het Vijfde seizoen - traiteurzaak Eetalage. Je zal het echter niet in de cafetaria kunnen opeten, maar het wordt een even lekker meeneemgerecht. Het CST was reeds verplicht en dit blijft zo.

We voorzien GEEN daginschrijvingenSchrijf nu online in. Bij de online inschrijving worden uw bankgegevens opgevraagd. De betaling wordt echter pas doorgevoerd op maandag 10 januari 2022. Zo kunnen we de betaling nog annuleren mochten er toch nog strengere maatregelen komen die de trail onmogelijk maken. 

We doen er alles aan om de veiligheid van iedere deelnemer te garanderen. Tegelijk doen we er ook alles aan om u nog steeds een mooie trail aan te bieden. Zo kunnen we in deze wat sombere tijden toch nog genieten. Zorg dat je er bij bent!