Onze kortste afstand tijdens de Piseach! M&M 2-daagse


Om deel te nemen aan de M&M 2-daagse moet je geen marathon- of ultraloper zijn. Er is voor iedere loper een passende afstand.

Op zondagochtend kan je tussen 7 en 11h vrij starten aan uw loopje. Ben je bij de vroege vogels dan kan je nog mee genieten van de sfeerverlichting langs het parcours. Op het officieel opgemeten rondje van 944 meter kies je zelf welke afstand jij aflegt. Het parcours is volledig afgesloten zodat je zorgeloos kunt rondrennen. In de eerste uren loop je tussen de ultralopers die zo veel mogelijk kilometers proberen af te leggen voor hun 24 urenloop. Om 10 uur starten ook de marathonlopers, waarvan sommige al aan hun 3° marathon toe zijn in 24 uur tijd.

Bij Marathon and More Belgium krijg je na een loopje steeds een naturaprijs. Deze keer mag je aanschuiven voor een lekker ontbijt. De broodproducten komen van ambachtelijke bakkerij Arickx en het kwaliteitsvlees van de plaatselijke Keurslagerij Van Den Eeckhout. Het ontbijt wordt verder aangevuld met Nutella, confituur, eitje, smeerkaas van la vache qui rit, ... en natuurlijk een heerlijke kop koffie, thee of Cécémel. Als dat geen zalige zondag wordt!  Blijf jij daarna nog even supporteren voor de marathon- en ultralopers?

Alle info op onze evenementenpagina.
Link naar onze inschrijfpagina.