Wereldlichtjesdag & Warandeparkroute


Onze Warandeparkroute kan gelopen worden op zondag 12 december. Er zijn verschillende starturen voorzien. Je kiest zelf tussen 10u00 en 19u30 welk startuur jou het beste past. Er wordt een rangschikking opgemaakt met de snelste rondetijd maar ook een marathonuitslag. Wanneer er ten minste 3 deelnemers een marathon lopen, telt deze ook mee voor de Marathon 100-club (van Nederland). 
Omdat het Wereldlichtjesdag is, is de naturaprijs een kaars. Je kunt deze meenemen naar huis of samen zetten met de andere kaarsen die we van 19 uur tot 20 uur samen aansteken (je kunt uw kaars ook om 20 uur nog meenemen). Op Wereldlichtjesdag wordt gevraagd om om 19 uur kaarsen aan te steken die ten minste 1 uur branden. Als dit wereldwijd gebeurt, gaat er 24 uur lang licht en warmte de wereld rond. Deze kaarsen brengen zo wat licht en warmte voor de mensen die een kindje verloren.
Marathon and More Belgium steunt met deze loop ook 2 goede doelen. Beide hebben een werking ter ondersteuning van families welke een kindje verloren. We kozen voor het Berrefonds en Vilomah.