Veiligheidsregels op Sinterklaastrail


Vanaf 29 oktober en 1 november zijn er nieuwe veiligheidsregels van kracht. We zijn ervan overtuigd dat deze regelgeving op zaterdag 4 december nog steeds van kracht zal zijn. Bovendien werken we voor de start- en finishlocatie samen met een horecazaak. Daarom geven we nu al een eerste toelichting over hoe we de Sinterklaastrails veilig willen maken.
 • Alle vrijwilligers, medewerkers zullen een mondmasker dragen.

 • Er zal handgel beschikbaar zijn.

 • Afhalen van borstnummers en ook de teruggave ervan om in ruil uw goodiebag en waarborg te ontvangen, kan enkel door personen die beschikken over een Covid Safe Ticket. 

 • Om het Jagershof binnen te gaan (toiletten, drank en eten) is eveneens een Covid Safe Ticket vereist.

 • Deelnemen zonder Covid Safe Ticket blijft mogelijk omdat het aantal deelnemers per start beperkt is. Afhalen en terugbrengen van borstnummer moet wel door iemand met Covid Safe Ticket.
    
 • De eerste keer dat u uw Covid Safe Ticket en identiteitskaart laat controleren door een vrijwilliger zal u een polsbandje krijgen. Dit geeft u voor de rest van de dag toegang tot het evenement en de horeca.
  U kunt het Covid Safe Ticket op papier aanbieden of electronish. Electronisch kan dit via de QR code. Dit gaat sneller wanneer u in de app, op de pagina met de QR-code naar beneden swipet en klikt op "Toegang evenement Covid Safe Ticket". Dan moet er niet meer gescand worden en toont de app direct het resultaat groen/rood. Enkel de check van de naam met de identiteitskaart dient dan nog te gebeuren. Als je dit nog niet deed, test het vooraf eens uit!!!

 • Door het gebruik van het Covid Safe Ticket is het mondmasker niet meer verplicht op het evenement en in de horeca (Jagershof). Toch vragen wij om een mondmasker te dragen wanneer u de afstand van 1,5m niet kunt respecteren. We denken hierbij aan het afhalen van de borstnummers, in de startzone en bij afgifte borstnummer/afhalen van naturaprijs. Ook wanneer +12 jarigen bij de sint gaan vragen wij om een mondmasker te dragen.

 • We bieden de mogelijkheid voor ingeschreven deelnemers van voor 1 november en van 16 jaar of ouder tot volledige terugbetaling via de self-service-link in uw bevestigingsmail. Wil je hiervan gebruik maken, vul dan voor 1 december uw bankrekening gegevens in voor terugbetaling.
Onder deze veilige omstandigheden er ook bij zijn? Schrijf je dan hier in.
En ook in deze tijden van iets strengere veiligheidsmaatregelen: #sportersbelevenmeer