Klaar voor de 2° Cécémel Sinterklaastrail?


Het zijn onzekere tijden. Het overlegcomité en het lokale comité van burgemeester en schepenen is achter de rug. Tegen zaterdag verwachten we geen wijzigingen meer qua regelgeving. We kunnen dan ook zeggen dat de 2° Cécémel Sinterklaastrail doorgaat.

Wij zijn er klaar voor. Het parcours ligt er op zijn "trailbest" bij. Zijn jullie er ook klaar voor?


Een laarzenpad vraagt om aangepaste schoenen. Niet enkel voor dit pad zijn laarzen nuttig. Trailschoenen zijn dan ook zeker en vast aanbevolen voor deze trail. Heb je er nog geen? Dan kan je nog vlug met uw kortingscode uit de bevestigingsmail naar Running Center Brugge gaan om er alsnog aan te schaffen. Je kan natuurlijk ook nog altijd die laarzen aantrekken.


Nog deze tip. Zijn uw voeten zaterdag na 3km lopen nog niet nat? Check dan eens als je nog wel op het juiste parcours zit. Wij hebben er alvast zin in en we hopen jullie ook! Zij die na de loop graag een biertje drinken kunnen met de voorraad van Het Jagershof ook al zin beginnen krijgen.


En de weersverwachtingen? Die zijn ons goed gezind omdat het parcours zeker nog steeds op zijn "trailbest" zal zijn ...

Zaterdag nog niets te doen? Uw activiteit werd afgelast? Schrijf dan nog vlug in. Inschrijfformulier (Info evenementpagina)