M&M - Kalender 2022


We hebben al wat gepuzzeld voor 2022. De vaste afspraken zoals Bostrails Aalter, M&M 2-daagse, Runnerstalk avond, Pinksterlopen, 6 uur en Sinterklaastrail krijgen allemaal hun vaste stekje op de kalender terug. 

Omdat het individuele (oneven jaren) of landenkampioenschap (even jaren) van de Backyard Ultra's steeds in oktober gepland wordt, verhuizen we onze Backyard Ultra naar april. Zo valt deze niet te dicht bij de kampioenschappen en komen deze ook ideaal als training én mogelijke kwalificatie.

België Diagonaal die langs de GR129 liep, wordt vervangen door een andere GR-route en verplaatst naar augustus. We bekijken nog de mogelijkheden. Met de ervaring van 2021 is de kans groot dat het ook mogelijk wordt om elke dag een halve marathon te lopen langs de GR. Natuurlijk blijft 11 dagen marathon of meer ook behouden, net als dagetappes. En waarom niet de volledige afstand non-stop? Het wordt alvast weer een reuze-avontuur... Wordt vervolgd.

We vullen de kalender verder aan met een aantal "routes". De bostrail als uitgepijlde route met vrije start was in 2020 een groot succes. Ook de Brugse 4 kastelenroute kon op heel wat belangstelling rekenen en kreeg heel mooie reacties. Na de Vaartroute op gebied Aalter waren de reacties over het parcours en het concept weer zeer positief. We zullen dit concept 'route' in 2022 dan ook verder zetten. 

Het concept van onze routes is een uitgepijlde route met bevoorrading, tijdsregistratie en naturaprijs. Hierbij krijg je een vrije start te kiezen uit een aantal waves. Door het beperken van het aantal deelnemers per wave zorgen we ervoor dat er nadien gezellig kan nagepraat worden, zonder een al te grote drukte. 

Neem pen en papier, bekijk onze kalender, en noteer onze loopdata nu reeds in uw agenda voor volgend jaar. Voor de Bostrails Aalter zijn de inschrijvingen reeds open.