Trailaanbod


Traillopers krijgen van november tot en met januari 4 mogelijkeden aangeboden bij Marathon and More Belgium. Ben jij 4 keer van de partij of krijg je keuzestress? We helpen je de juiste weg te kiezen.

Begin november en eind december staat er een "try-out" gepland. Je leert er het parcours kennen van de trails die op komst zijn. Het zijn rustige trails want ze zijn beperkt tot 20 deelnemers en tot aan de laatste bevoorradingspost lopen we in groep. Het tempo zorgt ervoor dat er veel kan bijgepraat worden en ervaringen uitgewisseld worden. Dit concept zorgt telkens voor een zeer gezellige loop. Het parcours na de laatste bevoorrading wordt als GPX-file aan de deelnemers bezorgd. Het laatste stukje kan iedereen zijn tempo lopen naar eigen zin en vermogen. Bij de finish noteren we de tijden en maken een uitslag op (die ook meetelt voor de marathon 100-club). Zowel onderweg als bij de finish is er een uitgebreide bevoorrading. We zorgen dat je goed recupereert tot de volgende trail met een Wcup recuperatiedrank bij de finish. Inschrijven 

Zaterdag 4 december is er de 2° Sinterklaastrail. De Sint moedigt ook de kinderen aan om voldoende te bewegen en de natuur in te trekken. Na hun kennismaking met de trail worden ze door de Sint beloond met een naturaprijs. En de grote kinderen? Ook voor de grote traillopers biedt het grootste bosgebied van Oost-Vlaanderen heel veel moois. Met een gewijzigde startlocatie kan het parcours direct het Drongengoedbos in. De nieuwe startlocatie heeft wel als gevolg dat er slechts 150 plaatsen zijn per startmoment. Twijfel je nog steeds, lees dan de reacties en verslagjes van de eerste editie, of kijk eens naar de AVS-reportage. Je vindt deze terug in het archief. Overtuigd? schrijf dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Zaterdag 15 januari 2022 organiseren we de 8° editie van de Bostrails Aalter. Het grootste bosgebied van West-Vlaanderen biedt heel wat mooie trailpaden zodat deze trail snel uitgroeide tot één van de populairste trails in Vlaanderen. Onderschat deze vlakke trail niet. Zeker na een natte week is hij uitdagend. Deze trail verdient een plaatsje op elkeen zijn kalender. Inschrijven kan online, maar ook via Running Center Brugge waar je uw borstnummer direct mee krijgt.