België Diagonaal


We leven ondertussen 1 jaar met Corona. De maatregelen zijn helaas nog niet veel versoepeld en toch ... Eén van de versoepelingen die ondertussen al een tijdje geldt is dat de campings opnieuw mochten open gaan. Voor sommigen misschien een kleine versoepeling maar voor de 1° editie van België Diagonaal een heel belangrijke.

Met de huidige maatregelen kan de 1° editie doorgaan. De start zouden we wel moeten splitsen in groepen van 4. En ook bij het ontbijt en avondeten moeten we ons opsplitsen. Dit is niet hoe we hopen dit avontuur te kunnen beleven. We rekenen op versoepelingen en een aangenaam groepsgebeuren. Maar het zou vandaag reeds kunnen doorgaan. Bovendien gaven we eerder reeds aan, als dit evenement gecanceld wordt door Corona-maatregelen dan betalen we 100% terug. Zo zijn alle obstakels om in te schrijven weg gewerkt. Schrijf je nu, hier in.

Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar voor deelnemers die alle 11 dagen willen meelopen. Ook voor deelnemers die één of enkele dagen willen meelopen is er nog plaats.