Praktische info Running Center Bostrail Aalter

 Nog niet ingeschreven? Schrijf hier dan nog vlug in.

Wilt u eerst nog eens de algemene info van dit evenement nalezen. Gebruik deze link.

Om ons aantal contacten zoveel mogelijk te beperken, sturen we jouw borstnummer op per post, ten laatste 7 dagen voor de door jou gekozen datum. Diezelfde dag sturen we je ook een persoonlijke mail met alle praktische info.

Op de door jou gekozen dag kom je op een vrij te kiezen uur, in loop- of wandeltenue met het borstnummer opgespeld naar Aalter. We raden aan om te parkeren op de vlakbij gelegen Parking Cornelius of Parking Aard (opletten voor de verbodsborden: op woensdag voor de markt, op zaterdag voor de boerenmarkt). Je parkeert beter niet in de Bierweg.

De start ligt in de Bierweg op privéterrein (oprit) bij huisnummer 11. In de start- en finishzone is er mondmaskerplicht. Je kunt probleemloos dit terrein betreden. Mochten er juist andere lopers aanwezig zijn, hou dan de nodige afstand en wacht even om het terrein op te gaan alvorens te starten. Om te starten, loop je over de tijdsregistratiemat en volg je de gekende bostrailpijltjes.


Tijdens de loop is het noodnummer 0475/855.490. Voor heel dringende interventies belt u steeds het nummer 112.

Voor de 22 en 45 km staat langs het parcours tussen km 13 en 14 (en tussen 35 en 37) een bevoorradingkast die afgesloten is met een cijferslot. We vermelden ons logo en noodnummer aan de buitenkant van de kast. Deze bevoorrading bestaat per deelnemer en per passage uit één pet flesje water en één klein blikje cola. De code wordt vooraf meegedeeld via de informatie-mail. Er zal ontsmettingsmiddel aanwezig zijn. We voorzien ook gescheiden afvalverzameling op dit punt (PMD en restafval).

De lopers van de 45 km krijgen na de eerste ronde in de Bierweg 11 een 2e bevoorrading. Deze zal opnieuw in een kast met cijferslot aanwezig zijn (één flesje water en één pakje peperkoek). Het is BELANGRIJK dat er opnieuw over de mat gelopen wordt bij de aanvang van de 2° ronde, alleen zo bekom je nadien ook uw rondetijden.

Alle afstanden lopen nogmaals over de tijdsregistratiemat om te finishen. De eindbevoorrading (flesje water en pakje peperkoek) vind je in de kast met cijferslot. Na aankomst, kun je je naturaprijs ook uit de kast nemen. We voorzien aan de aankomst eveneens ontsmettingsmiddel en afvalverzameling.

Uw borstnummer bezorg je terug in de brievenbus van Bierweg 11. De waarborg wordt zo spoedig mogelijk terug gestort op het rekeningnummer dat je opgaf bij inschrijving. Als je dit reknummer eventueel nog wil wijzigen, kan dit via de "changelink" die je kreeg in de bevestigingsmail van uw inschrijving. We nemen deze link ook nog eens op in de mail met de praktische info die zal verstuurd worden.