België Diagonaal


We hebben zelf het parcours bijna volledig verkend (nog 30km). De start, finish en bevoorradingsplaatsen liggen vast en er komt zicht op de overnachtingsplaatsen. Al heel wat voorbereiding is achter de rug, maar lang nog niet alles. We houden jullie zeker verder op de hoogte.

We weten dat velen van jullie ondertussen zitten te popelen van ongeduld en heel wat vragen hebben: moet verlof voor volgend jaar al geregeld worden, kunnen we partner/begeleider meenemen, waneer gaat alles precies door,...? De inschrijvingen starten op 15/12 om 8h00. En de data:

We verzamelen op vrijdagavond 2 juli 2021 in Arlon, waar de borstnummers en instructies verdeeld zullen worden, gevolgd door een gezellige pastaparty. Na een welverdiende nachtrust en gezamenlijk ontbijt trekken we naar de Semois-bron waar op zaterdagochtend het avontuur begint. 11 dagen lang lopen we Ardense klimmetjes, langs rivieren, golvende velden, door bossen en pittoreske dorpjes, langs oude kerken om uiteindelijk op dinsdag 13 juli Brugge binnen te lopen via de Katelijnepoort. We sluiten die avond af met een gezellig etentje waar de lopers in de bloemetjes gezet worden. Na een laatste nacht en ontbijt kan iedereen terug huiswaarts, met een technisch T-shirt en een finishers medaille als aandenken. We zijn er zeker van dat jullie daarbovenop ook een koffer vol fantastische verhalen, herinneringen, en een nieuwe kijk op ons landje België zullen mee naar huis nemen.

De eerste info vindt u op onze evenementen pagina.