Praktische info Bostrail Aalter - 18 januari 2020


ADRES
Secretariaat, Kleedkamers, Douches, Cafetaria, ... alles op één adres: Lindestraat 17, 9880 Aalter

AFHALEN BORSTNUMMERS (en DAGINSCHRIJVING)
Vrijdag 17 januari 2020 van 13h tot 18h
Zaterdag 18 januari 2020 vanaf 8h15
Volledige uurregeling.

PARKING
Elk jaar voorziet de politie extra controles bij grotere activiteiten. Denk aan de verkeersregels. En bekijk onze post met kaartje waar er gratis parking te vinden is binnen een straal van 1km.

KLEEDKAMERS/DOUCHES
Door een goede samenwerking met de andere sportverenigingen kunnen we over voldoende kleedkamers met douches beschikken. Vóór de trail meldt iedereen zich gelijktijdig aan. Daarom raden we aan om reeds in loopkledij naar de start te komen. Na de trail is er voldoende douche capaciteit gezien de lopers gespreid finishen.
De kleedkamers/douches zijn gelegen achteraan de sporthal (de kleedkamers vooraan zijn voor de indoor sporters). Er zal streng toegezien worden dat er niet met vuile trailschoenen naar de kleedkamers gegaan wordt. In één gang zullen er 4 reinigingsplaatsen beschikbaar zijn om ook de schoenen hun "douche" te gunnen. De toegang tot de kleedkamers/douches zal gebeuren via een andere gang.

BORSTNUMMERS
De nummers moeten duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden. Ze bevatten ook de chip voor de tijdsregistratie. Nadien dienen de borstnummers ingewisseld te worden en krijg je de naturaprijs in ontvangst.

GPS
Aan wedstrijdlopers wordt bovendien gevraagd om met GPS te lopen. In geval van discussie moeten zij hun kilometers en tijd kunnen aantonen.

BAGAGE
Er is een bewaakte bewaarplaats voorzien in de gang van het sportcentrum. Gelieve hiervoor wel tijdig aan te melden en dus niet te wachten tot vlak voor de start.

EIGENDOMMEN & NATUUR
Gelieve geen afval weg te gooien langs het parcours. Toon respect voor de natuur, privé-eigendommen en de openbare weg.

PERSOONLIJKE BEVOORRADING
In de cafetaria worden 2 dozen geplaatst om persoonlijke bevoorrading te laten brengen. Een eerste doos voor bevoorrading 1 (14km) & 3 (36km). Een tweede doos voor bevoorrading 2 (26km).

BEVOORRADING
We werken bekervrij !!! Afstand tot de bevoorradingen zijn ongeveer 14km 26km en 37km. De bevoorradingen zullen voorzien zijn van een ruim aanbod water, coca-cola, isotone drank W-Cup, warme thee, maar ook banaan, sinaas, gedroogd fruit, zoute snacks, ... Bij de aankomst is er ook W-Cup recuperatiedrank & Cécémel.

TIJDSLIMIETEN
13h45 Tijdstip waarop de 2° bevoorrading moet verlaten zijn
15h15 Tijdstip waarop de 3° bevoorrading moet verlaten zijn
16h30 Afsluiten registratie finish

BEZEMWAGEN
We hopen dat onze bezemwagen geen werk heeft. Mocht je deze toch nodig hebben, kan je deze opbellen via 0498 47 97 44 (steek dit vooraf in uw mobieltje). We pikken u zo spoedig mogelijk op en brengen u terug naar de finish.

FOTOWEDSTRIJD
Er is nu ook een fotowedstrijd gekoppeld aan onze loop. Zowel voor lopers als voor bezoekers / supporters. Stuur ons uw beste foto en win een abonnement op uw favoriete magazine. Meer info.

EXTRA TIP
Voor meegereisde familieleden, supporters, of zij die nog een baantje extra willen zwemmen is er nog het zwembad van Aalter.

NOG VRAGEN?
Check: info en voorwaarden
Of mail ons.