Wat zijn de try-outs?


We doen heel wat verkenningsloopjes. Zo wordt stukje per stukje het parcours vastgelegd. Tijdens de try-out lopen we het parcours voor het eerst volledig in één stuk. Ook jij kunt er bij zijn voor slechts €10,00. Loop je de volledige afstand, of wil je liever in- of uit te stappen aan één van de bevoorradingen, de prijs blijft dezelfde.

Het grootste deel, tot de laatste bevoorrading, is een gezellige, rustige, groepsloop. We passen ons tempo aan zodat iedereen mee kan. Daarna kan op basis van een gpx-file het laatste stuk aan eigen snelheid worden afgelegd. We lopen met een chip, zodat we een klassement kunnen opmaken die op onze website gepubliceerd zal worden.

Voor de Sinterklaas Trail zijn 3 bevoorradingen voorzien. Bij de Bostrails XL zijn dat er 4, telkens inclusief de eindbevoorrading.

Bij de Sinterklaastrail is de start en aankomst in Sporhal Flabbaert (Knesselare) waar normaal ook kan gedoucht worden. Voor zij die dat wensen zorgen we dat nadien nog een drankje beschikbaar is, en gezellig kan nagepraat worden.
Bij de Bostrails Aalter XL is start en aankomst in Bierweg 11 te Aalter. De douches zijn voorzien in de sporthal van Aalter op 400m. In de Bierweg is eveneens de mogelijkheid om na te praten bij een drankje.

De try-outs bieden het volledige parcours aan. Ook een volledige bevoorrading én officiële uitslag. Maar ....geen medailles, naturaprijs en podia.

Try-out Sinterklaastrail: Zaterdag 9 November 10h00
Try-out Bostrails Aalter XL: Zondag 29 December 10h00

Hier kan je inschrijven.