Praktische info Sinterklaastrail

Adres
Secretariaat, kleedkamers, Douches, Cafetaria, ... alles op één adres:
Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, 9910 Knesselare

Afhalen borstnummers (en eventuele daginschrijvingen)
Zaterdag 7 december vanaf 8h30

Uurregeling
De volledige uurregeling staat voor u reeds klaar.

Parking
We plaatsten reeds een post met tips voor parkeerplaatsen. Bekijk deze voor u naar Knesselare reist.

Kleedkamers/Douches
Als er geen inhaalmatchen zijn in het voetbal kunnen we beschikken over 6 kleedkamers.
Omdat voor de start zich iedereen gelijktijdig aanmeldt, raden we aan om reeds in loopkledij naar de trail te komen. Na de trail is er voldoende douche capaciteit gezien de lopers gespreid finishen. Er zal opnieuw toezicht zijn zodat er niet met vuile schoenen naar de kleedkamers gegaan wordt.

Borstnummers 
NIEUW: de borstnummers bevatten een chip en moeten terug gebracht worden.
In ruil krijgt u uw naturaprijs. De borstnummers moeten duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden. Bij het overschrijden van de finishmat, wordt aangeraden om uw arm niet onder uw borstnummer te houden (bvb terwijl u uw gps-horloge af duwt). Dit is immers de meest voorkomende reden voor het niet registreren van tijdregistratie-chips.

GPS
Aan wedstrijdlopers wordt gevraagd om met GPS te lopen. Bij discussie kan gevraagd worden om aan te tonen dat alle kilometers gelopen werden.

Bagage
Er is een bewaakte bewaarplaats voorzien in de sporthal. Gelieve hiervoor tijdig aan te melden. Doe dit best niet vlak voor de start, we verwachten immers 600 deelnemers.

Eigendommen & Natuur
Gelieve geen afval op of langs het parcours weg te gooien. Toon respect voor privé eigendommen, natuur en openbare wegen.

Persoonlijke bevoorrading
In de sporthal zullen 2 dozen beschikbaar zijn om persoonlijke bevoorrading naar de bevoorradingen te brengen. Breng uw borstnummer duidelijk op uw bevoorrading aan. Een eerste doos is voor de post op 12km, een tweede doos voor de post op 32km.

Bevoorradingen zijn bekervrij!
We werken bekervrij!!! Ook op de eindbevoorrading.
De bevoorradingen zullen voorzien zijn van een ruim aanbod water, Coca cola, isotone drank van WCup, warme thee, maar ook banaan, sinaas, snoep, gedroogd fruit, zoute snacks, zoutvatje, ... Bij de finish wordt recuperatiedrank van WCup voorzien en Cécémel.

Tijdslimieten
12h30 Tijdstip waarop de eerste bevoorrading moet verlaten zijn
15h45 Tijdstip waarop de tweede bevoorrading moet verlaten zijn
16h30 Afsluiten registratie finish

Honden
Ook honden lopen graag in het bos. Ze zijn welkom! Maar houd wel rekening met andere deelnemers en lees nog eens deze post over honden op de trails.

Bezemwagen
We hopen dat de bezemwagen geen werk heeft. Mocht je deze toch nodig hebben, kan je deze bereiken op het nummer (0497/74.79.58). Stop dit nummer best vooraf in uw gsm. Wij pikken u zo spoedig mogelijk op en brengen u terug naar de sporthal.

Parcours, supporters-posten
Voor bepaalde toelatingen mogen we geen parcours vrij geven. Wel mogen we een aantal passages vrij geven, zodat supporters de lopers meermaals kunnen zien. Lees hier alles over in onze post.
En via deze filmpjes krijg je toch een idee over het parcours.

Nog vragen?
Check onze Info en voorwaarden
Of mail ons.