1 en 6 uur van Aalter - FEEST !!!

Het is tijd om je loopschoenen aan te trekken en jezelf klaar te maken voor een onvergetelijk hardloopfeest! De 6 uur van Aalter is al jarenlang een vaste waarde op de loopkalender, een legendarisch evenement waar ultralopers samenkomen om hun passie te delen. Maar dat is nog niet alles - we hebben ook de 1 uur van Aalter toegevoegd, waardoor dit loopfestijn toegankelijk is voor alle lopers!

Stel je voor: een bruisende sfeer, lopers van alle niveaus die samenkomen om hun grenzen te verleggen, en een ongeëvenaarde feestelijke ambiance. Dit is wat je te wachten staat tijdens de 6 uur van Aalter op zondag 16 juli 2023. En dit jaar is er een extra reden om het nog feestelijker te maken - een van de deelnemers zal zijn tweehonderdste marathon en ultraloop voltooien! Dit is een buitengewone prestatie die we niet onopgemerkt kunnen laten voorbijgaan. We zullen deze mijlpaal vieren en onze lopers aanmoedigen, supporters langs het parcours en een DJ die zorgt voor de perfecte beats om je energiepeil hoog te houden.

Terwijl je over het parcours rent, zul je kippenvel ervaren wanneer je door de indoor passage in de sportstraat loopt. De aanmoedigingen van het publiek zullen je vleugels geven en je naar de finish stuwen. En als je de eindstreep bereikt, wacht er nog een traktatie op je - een heerlijk hapje en een verfrissend drankje om het feest compleet te maken. Dit is de beloning waar je naar verlangt na urenlang hardlopen en je grenzen verleggen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in, maak deel uit van dit geweldige evenement en voel de opwinding in de lucht. Of je nu een ervaren ultraloper bent die zijn grenzen wil verleggen of een enthousiaste nieuwkomer die op zoek is naar een uitdagende race, de 1 uur en de 6 uur van Aalter heeft voor elk wat wils. Sluit je aan bij de gemeenschap van gepassioneerde hardlopers en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Zet je beste beentje voor, geniet van de race, en blijf daarna bij ons om het feest te vieren. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven tijdens de 1 en 6 uur van Aalter! We zien jullie op zondag 16 juli aan het sportpark van Aalter.