4° Pinksterlopen - Reacties

De reacties:
  • Even een woordje van dank richting jullie! Wat een top organisatie! Wat een inzet van jullie! Dankjewel voor alle mooie aanmoedigingen telkens ik over die mat kwam. Gaf me de moed om terug door te gaan! Ik geniet zo intens hard na! 🤍 Jullie zijn een top organisatie! Blijf doen wat je doet. Ik kom zeker nog eens meelopen! 🙃 Maar eerst wat rust! 🥇🥇
  • Bedankt voor gisteren! Ondanks een horloge dat aan het flippen was en ondanks dat ik 2 uur bij de dopingcontrole gezeten heb, was het een topdag! Merci👊
  • De race liep door de weersomstandigheden helaas anders dan gewenst. Die ervaring heb ik ook wel eens gehad. Met Matthew Bouckhuyt gelukkig wel een goede Belgisch Kampioen. Matthew is een loper met potentie die zich langzaam maar zeker ontwikkelt. Ik wou je nog even persoonlijk bedanken voor je goede opvang. Heb ik zeer op prijs gesteld.
  • De sfeer was beter dan de benen !
  • Ik wil jullie en het hele M&M team nog eens oprecht bedanken voor de organisatie, de aanmoedigingen, de sfeer, de bevoorrading,...voorbije zondag. Dat ik er elke seconde van genoten heb, dat is nu ook weer geen waar 😉:-) , maar het was een enorme belevenis die ik zal blijven meedragen, en niet alleen tijdens het lopen. De 6 uur van Aalter in juli zal niet lukken, want dan zijn we op reis, maar ik ben er zeker van dat we elkaar nog gaan tegen komen !
  • Nogmaals erg bedankt voor alles Joeri! Vond het een erg fijne, gemoedelijke atmosfeer en het was fijn een paar keer mijn muziek te horen langskomen:) dat, het omroepen elke ronde en het publiek gaven me absoluut energie. Helaas had geen van ons inderdaad het weer in de hand, maar verder was alles in plaats voor een toptijd:) volgende keer..
  • Naast mijn complimenten voor de top organisatie, wou ik toch ook nog even feedback geven over het parcours. Dat was namelijk TOP. Het was geen 5 kilometer maar 4 + 1 km. Het rondje in het sportpark was heel tof: eerst was er de persoonlijke bevoorrading dan het rondje zelf en dan de tijdsregistratie maar tijdens dat rondje hoorde je voortdurend de muziek en de commentaar. Het parcours was ook licht heuvelachtig, wat ook voor afwisseling zorgde. Je liep er tussen de velden, passeerde langs 2 kapelletjes. Het was eigenlijk nooit saai. Ook dat heeft ervoor gezorgd dat ik aan het lopen ben gebleven 🙂