Reacties 2° WUK M&M BYU

De reacties:

  • Nu ik mijn slaaptekort heb weggewerkt (hopelijk jullie ook :)), wou ik jullie nog eens bedanken voor alweer een top organisatie!! Kudos aan de ganse crew voor de omkadering, beleving, catering, ... Al ben ik er wel in geslaagd om gewicht bij te komen dit weekend, dus misschien was de catering iets te goed 😀
  • Het was weer een super organisatie van #marathonandmore, dik in orde!
  • @marathonandmorebelgium dikke proficiat met de organisatie 👌. Alles was perfect behalve mijn kop 😂.
  • bedankt Marathon and More voor de prachtige organisatie, zoals altijd.
  • Dank Joeri Schepers en medeorganisatoren voor de fijne wedstrijd, de lekkere pasta en de volle maan !
  • Top georganiseerd👍🏻👍🏻👍🏻 bedankt mannen ( en vrouwen 😉)
  • Merci aan de organisatie!
  • merci het was top ❤️👍
  • Proficiat Kenneth! En uiteraard aan alle deelnemers en organisatie!