Praktische info Vaartroute 2022

Adres: Bierweg 11, 9880 Aalter (Secretariaat, bevoorrading, start, cafétaria, ... in garage)

Parking: Een gedeelte van parking Aard is op zaterdag voorbehouden voor de boerenmarkt. De meeste parkeerplaatsen (parking Aard, parking Cornelius) zijn blauwe zone en maximaal voor 3 uur. Lang parkeren kan aan het gemeentehuis in de Europalaan.

Deelnemerslijst: Vrijdag worden de borstnummers toegekend. Deelnemerslijst

Daginschrijvingen: We kunnen opnieuw daginschrijvingen toelaten. Toch raden we aan dit vooraf online te doen. Dit zorgt voor minder stress zowel voor u als deelnemer als voor onze vrijwilligers/medewerkers. Daginschrijving 13km - €10, 26km - €12, 53km - €14 met telkens +€5 waarborg voor het borstnummer. De waarborg krijg je terug na teruggave borstnummer.

Aanmelden: Kan vanaf 8h 's morgens. Nummers kunnen afgehaald worden zonder enige beperkingen.

Bewaarplaats sporttassen: Er is geen afgifte/bewaking door ons voorzien. Sporttassen kunnen wel in de garage geplaatst worden op eigen verantwoordelijkheid. 

Sanitair: Enkel op het start- en finishadres is er sanitair.

Parcours: Zal zaterdag en zondag volledig uitgepijld zijn. We hebben het door de gemeente goedgekeurde parcours recent nog eens gelopen. De afstand (zie ook parcours/GPX) per ronde is 13,38km. (26,76km/2 ronden; 53,52km/4 ronden)

Start: Gelieve het gekozen startuur te respecteren. Er is elk uur een groepsstart, zo telt de langste afstand mee voor de 100 marathonclub.

Bevoorrading: Er zijn 2 bevoorradingen. Na 7,5km is dit met flesjes water. Bij start en aankomst voorzien we een uitgebreide bevoorrading: water, cola, sportdrank, banaan, peperkoek, tuc, chips, nootjes, snoepjes, chocolade, granny, ... en recuperatiedrank bij uw finish.

Tijdsopname: De borstnummers bevatten een chip die elke rondetijd en uw totaaltijd registreren.

Live results: Rondetijden en eindtijden kunnen op onze website gevolgd worden.

Naturaprijs & Waarborg: Voor elke deelnemer is een herbruikbare beker, douchegel en chocolade voorzien. Alle deelnemers krijgen na teruggave van het borstnummer hun €5 waarborg cash terug.

Kleedkamers & Douches: Er zijn geen kleedkamers en douches voorzien.

Cafetaria: Na uw loop kan je nog gezellig napraten met een frisdrankje of een WUK biertje. 

Verzekering: Iedereen neemt deel op eigen verantwoordelijkheid, er is geen verzekering lichamelijke letsels inbegrepen voor de deelnemers.

Podium: Er is geen podium. De snelste heer en dame van elke afstand worden beloond met een Wcup partnerpakket dat naar huis wordt opgestuurd.

Coronamaatregelen: Er zijn geen beperkende maatregelen meer waarmee we moeten rekening houden.