Reacties M&M 2-daagse

Een verslagje:

De reacties:

 • Veel dank aan @marathonandmorebelgium voor de perfecte organisatie
 • Hartelijk dank voor de sfeer, de organisatie, de muziek, de beschikbaarheid van het team en de aanmoedigingen die ik bij elke ronde kreeg.Het aantal kilometers dat ik heb kunnen lopen heb ik aan jullie te danken! Tot ziens!
 • Félicitations. Vous étiez impressionnants. Quelle belle bagarre !
 • Nog een keer dikke merci aan jou en heel het team achter M&M!! De sfeer heeft echt een verschil gemaakt tussen al dan niet opgeven.
 • Dag lieve mensen van de Triple Marathon, Ik heb al heel wat medailles ontvangen gedurende mijn hardloopleven, maar die van de Triple Marathon 2022 spant de kroon. Zo origineel. Ik pronk er mee als ik bij mensen langs ga, heb ‘m digitaal vastgelegd en heb ‘m dus ook doorgestuurd naar mensen. En iedereen beaamt dat dit een zeer ludiek exemplaar is. Die krijgt een ereplekje in mijn mini huisjes. Dank ervoor en ook voor de organisatie. Het zijn 300km dubbel en dwars waard om er de volgende keer weer bij te zijn.
 • Hey Joeri, nu ik een beetje bekomen ben 🤪 wil ik jou en je fantastische crew bedanken voor de toporganisatie van de 24u 👌 Je hebt een fantastische groep mensen bijeengebracht die ons waanzinnig goed hebben ondersteund in weer en wind 👍Mijn excuses dat ik niet meer gebleven ben voor de ceremonie achteraf, maar ik kon echt niet meer op men benen staan en wou asap in bed 🙄 Breng zeker en vast men complimenten over aan eenieder die heeft meegeholpen! Tot op een volgend event 🙌
 • Hey Joeri, nog eens bedankt voor afgelopen weekend he! 🙂
 • Dankjewel! Dikke pluim alweer voor de toporganisatie.
 • Bedankt voor de gezellige triple .Prima organisatie aan allen ...het veldbedje deed wonderen...
 • Hey Joeri , bedankt voor fijne ontvangst , mijn prijs en de medailles.
 • Proficiat met zo een organisatie dit weekend ,voor mij was het op de valreep een mooie training to rotterdam .wat keek ik op naar die dat al uren bezig waren en kon aanmoedigen.zulke afstanden zal ik nooit halen !en naar huis gegaan met content gevoel aan 30km te zitten en een hoop aan nieuwe tips 👌nog een geluk dat kluisbergen de bomen omver lagen dus ..applaus voor jullie joeri heidi en al da ik vergeet waarschijnlijk .
 • Normaal ging ik aan de start staan van het BK 24u. Door een blessure was dit niet mogelijk. Nu eerst en vooral dikke proficiat aan alle lopers die dit weekend hebben gelopen in dit beesten weer. Maar wat ik wou vertellen is. Voor de eerste keer was ik aanwezig als vrijwilliger om de lopers te voorzien van eten en drinken maar vooral als mentale steun. Na x aantal uur lopen kunnen de juiste woorden op het juiste moment veel verschil maken voor de lopers. Ik raad het aan bij elke loper om dit eens te doen WAT EEN ERVARING. Zijn super veel organisaties die altijd maar opzoek zijn naar vrijwilligers dus zeker eens doen !!
 • Noah altijd zeer blij als hij bij het team van M&M mag gaan. 😁
 • Bedankt voor de organisatie ook! Die was top. Al die liefde die je daar voelt van iedereen altijd: wondermooi! En die DJ vond ik geweldig!
 • Dikke pluim voor iedereen die deze organisatie mogelijk maakte 👍
 • Respect voor de organisaties die jullie wegzetten.
 • Bedankt voor het fijne weekend en de toffe reacties....🙂👍
 • Hele toffe en goede organisatie! Was tof om mee te lopen
 • Top organisatie én gezellig
 • proficiat met top organisatie van de wedstrijd.
 • Ik was iets vroeger weg dan voorzien 😉, maar het was alweer in orde.👍🏻
 • Idd , top organisatie, ook na de loop ☺ toffe bende
 • Het was super goed georganiseerd zoals we gewend zijn voor jullie!! Top, leuk om eens mee te lopen tussen de 24u lopers
 • Super organisatie 👌, en goede muziek ook, ik denk dat ik een abonnement ga nemen 😉
 • Ga vooral door met jullie team - gelukkig heel veel atleten die het daar volkomen mee eens zijn en hun dankbaarheid getuigen voor jullie mega inzet !!!
 • Het was een eer om te mogen deelnemen 🤪 Merci voor de fantastische organisatie en top crew🤩
 • Superdikken bravo voor jullie allen, lopers en organisatie 👍👏
 • het was inderdaad weer super, bedankt ook alle vrijwilligers die in weer en wind klaarstonden om ons op onze vraag te geven wat nodig is.Maar ikzelf had graag de 24 u in de zomer gelopen maar ik weet wel dat Joeri dit doet om de laatste kans voor de sparthatlon te halen doe zo voort
 • Bedankt Joeri Schepers en team voor de perfecte organisatie. Het was top!
 • Gelukkig was de bevoorrading super lekker 🥳 Als je eens echt lekkere veggie bechamelsaus wilt proeven vraag je naar Joeri Schepers zijn recept… Een beetje ( veel ) ontgoocheld maar weer iets bijgeleerd. Toch wel weer een mooie organisatie van Marathon and More Belgium