Onze kortste afstand tijdens de WUK M&M Backyard


Met onze M&M Backyard mini geven we een waardig alternatief voor de lopers die eens willen proeven van het concept van een Backyard event. Heb je al ooit 6,706 km gelopen, of 13,412 km of 20,118 km? We geven jullie hier de kans toe in een superleuke setting.

De deelnemers van de Backyard mini starten klokslag 19u, samen met de Backyard Ultra op vrijdag 19 mei 2023. Jullie kunnen na één toertje stoppen en trots zijn op wat je al hebt gepresteerd. Misschien was het de eerste keer dat je 6,706 km hebt gelopen, bravo! Ofwel kunnen jullie de klok van 20u afwachten en mee het volgende toertje van opnieuw 6,706 km lopen. Schitterend! Klaar voor je laatste rondje? Als je om 21u klaar staat in het startvak, dan mag je je laatste rondje van deze mini ook nog aanvatten. Subliem als je voor 22u aankomt! Je hebt iets meer dan 20km afgelegd binnen de normen van het backyard principe... En wie weet.. ooit doe je mee met de Ultra versie.... 

Kom mee genieten van de mooie omgeving in de bossen van Bulskampveld Beernem! Schrijf je vandaag nog in! Dit allemaal voor de kleine prijs van 13€ tijdens de voorinschrijvingen (tot 5 mei 2023).

Alle info op onze evenementenpagina.

Inschrijven via deze link (kies voor de mini).