4° Piseach! M&M 2-daagseEen "2-daagse" klinkt misschien lang en zwaar, maar tijdens onze 4° Piseach! M&M 2-daagse hebben we ook een aanbod voor het brede publiek. Welke loper houdt er nu niet van een zondags ochtendloopje, gevolgd door een lekker ontbijt? Starten kan tussen 7h en 11h en je kiest zelf uw aantal rondjes. Meer moet dat toch niet zijn? Einde van de ontbijtloop is voorzien om 13h. Meer info over de ontbijtloop.
Opmerking: Ben je begeleider van een 24 uur loper en wil je ook zo'n ontbijtje, schrijf je dan gewoon in, de rondjes lopen zijn geen verplichting. 

Wil je het iets langer, dan kies je voor de marathon. Je kan hier eveneens uw startuur kiezen: een namiddagversie op zaterdag om 16h, een nachtloop met sfeerverlichting op zaterdag om 22h of een ochtendmarathon op zondag om 10h.  Meer info over de marathons

Je kan er ook voor kiezen om alle 3 de marathons te lopen. Meer info over de Triple marathon

De echte ultralopers, zij die eens zot willen doen of gewoon iets nieuws willen proberen, kiezen voor de volle 24 uur. Je kan hiermee een kwalificatie behalen voor de Spartathlon of een andere ultraloop.  Als je aangesloten bent bij VAL of LBFA, kan je meedingen voor het Belgisch kampioenschap. Meer info over de 24 uren loop

De M&M 2-daagse werd in 2016 en 2018 nog in juli georganiseerd samen met de 6 uur van Aalter. Vanaf 2020 kreeg deze een eigen plaatsje op de loopkalender, namelijk in de 2e helft van februari. Hierdoor kunnen de ultralopers zich nog plaatsen voor de Spartathlon. In 2022 wordt er gelopen op zaterdag 19 en zondag 20 februari. En daarna ... snel inschrijven voor die Spartathlon (inschrijving sluit op vrijdag 25 februari 2022).