Praktische info 1ste WUK M&M Backyard Ultra

Adres: Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus (SPORTHAL), Reigerlostraat 10, 8730 Beernem
Het domein op het opgegeven adres is vrij groot, daarom volgend kaartje met toelichting:


Start- & Finishzone:  Locatie 1 op het kaartje

Parkeren
Locatie 2: Langs de Reigerlostraat achter een grasberm is parkeerplaats (naast een fietspad)
Locatie 3: Parking op het domein op een 50-tal meter van start- en finishzone

Kampeerzone: Het hekken achter de start- en finishzone zal open gezet worden. Rondom het basketplein worden de gehuurde tentjes door de organisatie opgezet of kan je een zelf meegebracht tentje opzetten.

Bevoorradingszone: De wagen op onderstaande foto zal er niet staan zodat we deze overdekte ruimte kunnen gebruiken als bevoorradingszone. Wij voorzien ook een overdekte plaats voor de lopers om te staan/zitten.

Tijdsregistratie (en DJ): Naast de bevoorradingszone is nog een overdekte zone waar de tijdsregistratie en DJ komen. Mogelijks is hier ook nog ruimte voor de lopers.


Overdekte zone: Voor zij die geen tent huren of mee hebben is er ook een overdekte ruimte naast de  sporthal.

Kleedkamers en douches: De sporthal beschikt over kleedkamers en douches die de deelnemers kunnen gebruiken tijdens de ganse duur van het evenement.

Bevoorrading: Marathon and More Belgium biedt steeds een uitgebreide bevoorrading aan met water, cola, isotone drank (Wcup), peperkoek, banaan, appelsien, tuc, nootjes, snoepjes, ... Voor de WUK M&M Backyard Ultra wordt dit aangevuld met koffie, thee, OXO (bouillion) en aspergesoep. Continu is er ook spaghetti bolognaise en een veggie variant beschikbaar. 's Morgens voorzien we brood met confituur en choco. Op zaterdag van 18h tot 20h zijn er ook spitsburgerbroodjes beschikbaar via een traiteur die langs komt.
Na de finish bieden we de deelnemers ook nog recupdrank van Wcup.

Milieu: De bevoorrading is bekervrij. Gelieve zelf uw eigen beker mee te nemen.

Dieren: Op vraag van de beheerders van het natuurgebied verwittigen we jullie voor de herten en reeën. Deze zijn niet volledig wild, maar hebben een gewenning aan mens, wagens en lichten. Het zou kunnen dat er 's nachts plots een hert of ree op het pad staat, dat niet onmiddellijk weg rent als jullie aankomen.

Stopcontacten: Bij de bevoorrading zullen we enkele stopcontacten voorzien zodat jullie lichtjes, uurwerken, GSM/smartphone, ... kunnen opladen.

Start: Vrijdag 3 september omstreeks 18h55 weerklinkt voor het eerst "I just can't get enough". 3, 2 en 1 minuut voor 19h laten we een fluitsignaal horen om dan stipt om 19h00 van start te gaan. Deze procedure wordt elk uur herhaald. Op het uur, voor de start van de volgende ronde, staan de deelnemers klaar in het startvak bij de bevoorrading/tijdsregistratie/DJ. 

Uitpijling: De uitpijling gebeurt met onze bostrail pijltjes. Ze worden voorzien van een extra reflecterende driehoek voor 's nachts.