Reacties Brugse 4 kastelenroute


  đź“· geralt @ Pixabay

 • Ik probeer het in’t Nederlands. Dank U wel voor gisteren. Het was en prachtig parcours en een fantastisch organisatie. Ik heb 4 keer verkeerd gelopen maar dat was 100% mijn fout want de pijlen waren ok. Dus 48 km genieten ipv 42. Nogmal een dikke merci !
 • Eerste editie M&M Brugse 4 kastelenroute... Hoe zalig was dees !
 • Mooi loopje daar. Hebben er van genoten.
 • Terug top georganiseerd
 • Thx, weeral mooi parcours
 • Bedankt voor alweer een goede organisatie
 • Samen met P de Brugse 4 kastelenroute. Prachtig
 • Genoten van het mooie parcours in de M&M Brugse 4 kastelenroute
 • Brugse 4 kastelenroute gelopen vandaag. Prachtige natuurrun. Genoten van begin tot einde. Op naar de 52km Pinksterloop volgende week.
 • Prachtig parcours ... alleen spijtig dat ik de finish ongemerkt voorbijgelopen ben. (de grote houten poort, die open stond bij ons vertrek, was ondertussen gesloten en ik heb het huis niet herkend.)
 • Mooie bosrijke omgeving, met veel onverharde paden ... en toch bijna geen modder gezien.
 • Prachtig parcours !!
 • Terug top georganiseerd
 • De organisatie op zich was meer dan in orde. Het deed deugd om nog eens met een ‘wedstrijdnummer’ te lopen. Het parcours was ook super. Ik ben niet van de streek (woon in Wevelgem). Hier en daar wel eens ‘zoeken’ naar een volgend bordje van de ‘wandeling’. EĂ©nmaal echt verkeerd gelopen door bordje te missen. Op zich zou dit in een 2de ronde natuurlijk niet meer gebeuren.
 • Eddy Rammeloo en ikzelf hebben in ieder geval genoten van onze drie rondjes op het afwisselend parcours in de natuur waarbij de weergoden ons nog tamelijk gunstig gezind waren. Proficiat voor het mooie initiatief en bedankt.
 • Nous avons apprĂ©ciĂ©s le parcours car beaucoup en sous bois et de beaux monuments a voir. En Ă©tant français nous Ă©tions heureux de pouvoir faire des marathons, car chez nous il n'y a pas avant mi juin !!! Nous (Chantal et moi) cherchons Ă  faire 100 marathons en Belgique pour avoir un pays de plus en centenaire. Mais aussi ce qui nous impressionnes est le prix du dossard pour un marathon. Nous nous sommes inscrits pour touts les weekend de juin a vos marathons. Trouverons nous sur votre Site les rĂ©sultats des 4 jours donc de nos 3 marathons ? Pour qu'ils soient mis dans nos marathons du Site "planète marathon.fr". En France le Site internet qui valide nos marathons souhaite que des 42km a 42,5km. Et beaucoup d'autres règles. Aux plaisirs d'avoir des nouvelles de vos courses (marathons).
 • Het parcours was echt heel mooi. Ik liep alleen zag amper andere lopers, dus voor mij een echte stilte loop met enkel vogels als supporters. Top dus! De pinksterloop krijg ik niet meer georganiseerd maar wellicht zal het lopen aan de kust een volgend doel worden. Je ziet me zeker terug. (misschien is een dixi ergens wel handig, bij dwars door brugge hadden we ontsmetting om deze zelf voor en na te ontsmetten. Ofwel had ik die dag een mini blaas)
 • Bedankt voor de mooie kastelenloop, het was een mooi en prachtig parcour. Graag kijk ik uit naar een volgende loop die jullie organiseren. Bedankt voor jullie werk en inzet.
 • Het was zeker genieten met zo'n mooi parcours. Bedankt voor de 'smetteloze' organisatie! In Aalter ben ik ingeschreven voor de 26 km die ik laat meetellen voor de MS-actie van Frederik Ameloot.
 • Het was super prachtige uitzicht in Tillegembos en volgde 3 kastelenroute, maar op de 3 plaatsen heb verkeerd gelopen. Zag de bepijlde niet goed, af en toe onoplettend doordat ik misschien iets versneller liep. Maar was dan opgelost! Voor de eerste keer dat ik er geweest ben, de volgende goede keer?! Hierbij was ik kei tevreden dat ik al veel kms gelopen heb, goede voorbereid
 • Zaterdag heb ik de 14km gelopen. Ik vond het een zeer mooie loop. Naar mijn gevoel nog beter dan Aalter en Wingene. Toevallig had ik de beste tijd van alle lopers, maar mijn mening was ook al zo voor de einduitslag bekend was. Als je natuurlijk voor een goeie tijd loopt, moet je wel goed opletten op de bordjes om ze terug te vinden en in het bijzonder naar de richting van de pijltjes. Daarentegen zijn jullie pijltjes wel veel duidelijker en van ver zichtbaar. Bedankt voor de organisatie. Middelkerke zal ik ook de 21km lopen. En vermoedelijk ook nog de alternatieve pinksterloop.
 • Bedankt voor mooie loop!
 • Ik heb super genoten van de 4 kastelen route, heel mooi parcours en goede organisatie
 • Super leuke route, ook zo op deze mannier, veilig en toch andere lopers zien. Route was duidelijk! Bedankt voor de organisatie en voor de familie waar de start was. We lopen zeker nog eens mee!