The sky is the limit? Wij lopen door de melkweg

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 mei kan je in Brugge onze 4 Kastelenroute lopen. Natuurlijk loop je, zoals de naam laat uitschijnen, langs 4 kastelen. Marathonlopers zeggen soms "the sky is the limit", maar met Marathon and More Belgium vzw mag het altijd iets meer zijn. Daarom lopen we deze keer dwars door de melkweg.

Wanneer je het Domein Beisbroek binnenloopt zie je een kunstwerk dat de planeet Pluto voorstelt. De afstand van Pluto naar Uranus is nog een heel eind. Als we bij Mars komen, hebben we opnieuw al een mooi stuk afgelegd. Maar de afstand van Mars naar Moeder Aarde en vervolgens tot Venus, Mercurius en tot de Zon valt goed mee. Je bent dan al vlak voor het kasteel van Beisbroek waar zich ook de volkssterrenwacht Cozmix bevindt. Vandaar dus dat de kunstwerkjes in het bos verspreid staan. Als we ons parcours een klein beetje verder zetten, merken we ook Jupiter op. 

Een mooi toertje door de melkweg.

Ook dit leuke parcours verkennen? Misschien wel voor een topplaats in het klassement gaan? Of gewoon rustig aan, zelfs wandelend? Alles kan! Info en inschrijven via deze link.