Pinksterlopen, we gaan er voor !!!

Die kl*** corona. De maatregelen zijn zelfs tijdelijk verscherpt. Toch blijven we geloven in de versoepelingen die vanaf 1 mei zouden gelden. Wanneer we dan ook nog de mooie prestaties zien van de IAU Global Solidarity Run kijken we vol belangstelling uit naar een spannende 100km wedstrijd bij de mannen en de vrouwen.

We blijven dan ook niet bij de pakken zitten. Het facebook event staat online. Eerste afstemming met de gemeente is achter de rug. De politie gaf zijn goedkeuring om het parcours van 2019 opnieuw te gebruiken. Stap voor stap komen we dichter. We zullen ook opnieuw de aanvraag doen om onze Pinksterloop als BK te laten gelden.


Wij geloven er in. Maar onder welke vorm? Het zal nog meer dan anders belangrijk zijn om tijdig in te schrijven. Misschien moeten we de deelnemers beperken tot de eerste inschrijvingen. Of misschien valt de definitieve beslissing vrij laat, en bepaalt het aantal inschrijvingen op dat moment als we de Pinksterloop al dan niet organiseren. Zullen er sneltesten gebruikt worden? Voorziet u zelf de bevoorrading of mogen wij als organisatie dit aanbieden? Ondanks de vele vragen benadrukken we dat het belangrijk is dat u zich tijdig inschrijft. Op basis van de regelgeving en het aantal inschrijvingen zal begin mei de definitieve beslissing vallen.

Info en link naar de inschrijving op onze eventpagina's van de 100, de 50 en de 10km Pinksterlopen.