Reacties Running Center Bostrail Aalter

 Positieve reacties zijn altijd leuk om te lezen. Uit opmerkingen kunnen we leren.


Samengevat heel veel positieve reacties om dit alternatief mogelijk te maken. Duidelijk veel meer dan bij een gewone editie. Zowel over parcours, bevoorrading, aanpak, corona-proof.
Meeste opmerkingen over het % verhard dat stuk hoger lag dan andere jaren (te wijten aan de toegang tot bepaalde natuurgebieden die ons geweigerd werd). En enkele opmerkingen over de grootte van de cola blikjes (maar prijsverschil tussen kleine en grotere blikken is zo klein). Na het eerste weekend wat extra bordjes geplaatst. Iemand moest iets achterlaten in het bos wegens gebrek aan een Dixie. En hier en daar kwam de postbode te laat langs.

Een greep uit de ontvangen reacties:

 • We hebben er enorm van genoten, maar dat zag u al aan onze post op instagram en facebook waarschijnlijk. Al zou een parcoursafstand van 12- 15 km voor ons ideaal zijn geweest, we komen zeker nog bij jullie organisatie terug.
 • Heel erg bedankt voor de organisatie en de opvolging.
 • Superbedankt om het evenement in deze moeilijke tijden toch te organiseren. Er zijn niet veel organisatoren die jullie dit nadoen! Nu jullie toch om feedback vragen: is mijn inschatting juist dat het parcours dit jaar veel meer beton bevatte dan vorig jaar? :-) Ik veronderstel dat jullie in 'normale tijden' weer meer bos zullen opzoeken? Alvast bedankt voor de goeie organisatie, zeker een aanrader!!
 • Geen grote opmerkingen, heb mij weer ferm geamuseerd :) Enkel de code voor de bevoorrading werkte niet maar ze waren wel los. We hebben het slotje aan de tussenliggende bevoorrading geprobeerd om de kist af te sluiten maar die werkte niet. Maar we hebben ons volgens de regels kunnen bevoorraden en het was wel leuk dat we ons vuilnis kwijt konden (ook dat van onderweg).
 • Ik heb genoten. Alles was top. Super organisatie.
 • Hey bedankt om dit te organiseren. Ja hoor ik heb me gejeund maar toch liever de gewone bostrial, zonder corona, met zijn allen aan de start is toch leuker, proficiat, super goede organisatie. bedankt en tot de volgende.
 • Beste, alles was top. Als ik dan toch een opmerking heb over het parcours, is dat het veel op asfalt lopen was. Uiteraard heeft dit zijn reden. Hopelijk zijn de corona-editie(s) slechts voor even. Alvast bedankt voor de organisatie. Ik bekijk zeker jullie andere "wedstrijden".
 • Hallo Tine, Heidi, Filip, & Joeri. Bedankt voor de organisatie. Ik ben vandaag de 23km komen lopen. Ondanks het weer was het fijn een trail op corona-proof wijze te lopen en van de natuur te mogen genieten. De bevoorradingen waren top en zoals beschreven. De pijltjes waren ook in orde (buiten de 2de pijl die me in een binnenkoer bracht ipv op de baan) want dat was een beetje mijn vrees als alleen lopende. Graag tot volgend jaar en nogmaals dank voor jullie creativiteit om dit evenement te laten doorgaan.
 • Vooreerst top dat jullie in Coronatijden niet bij de pakken blijven zitten en toch een evenementje organiseren. Mss kleine extra aanduiding voorzien op de splitsing van de afstanden, met name ook twee wit/zwarte pijlbordjes bijhangen. Overigens mooi uitgepijld. Minpuntje: behoorlijk wat asfalt te verteren voor een trailloop. Succes verder en tot op een volgend event.
 • Bedankt alweer voor de knappe organizatie! Er is weer veel tijd ingestoken, da's duidelijk!
 • Bedankt. Het was een prachtig parcours.
 • Het was super georganiseerd, chapeau om dat te willen doen in deze omstandigheden!
 • Dank voor de schitterende trail deze voormiddag. Ik heb er van genoten. Maar één bedenking: de cola in de bevoorradingskoffer vond ik wat vreemd. Cola vind ik (persoonlijk) niet echt een sportdrank. Een reep chocola was nuttiger geweest. Maar voor de rest: super!
 • Bedankt voor de mooie tocht. Het was afzien door de modder, maar van elke kilometer genoten
 • Voor de eerste keer deelgenomen aan de Bostrail in Aalter, ze stond al enkele jaren op de planning maar het was er nog niet van gekomen. Dat het een 'corona'-editie was, nemen we er zonder morren bij. In deze tijden zijn loopevenementen eerder uitzondering, dus bij deze al een dikke merci voor de organisatie. Het spreiden van de lopers over meerdere dagen vraagt een grote inspanning van de organisatie en vind ik persoonlijk niet evident. Ik heb me kostelijk geamuseerd: mooi en afwisselend parcours, goede bewegwijzering (altijd handig), tijdregistratiematten (toch een indicatie van hoe je het ervan hebt afgebracht), uitstekend geregelde (eind)bevoorrading, collegialiteit tussen de lopers van de dag, vriendelijke organisatoren die men ontmoet tijdens het lopen, geheel coronaproof en laagdrempelig. Ondertussen mocht ik al terugbetaling ontvangen van de waarborg, waarvoor dank. Hopelijk is de volgende editie opnieuw 'normaal', maar deze 'corona'-editie was alvast dik in orde.
 • Graag wou ik nog een pluim aan de organisatie geven; het is in deze tijden niet eenvoudig om een loopevent te organiseren (ik maak zelf deel uit van het bestuur van Running Team Sinaai; in mei organiseren we elk jaar de Bokkenloop), maar jullie aanpak is vast en zeker een voorbeeld van hoe het kan. Mooi parcours ook (met enkele pittige stroken)! Ik onthou jullie loop alvast voor volgend jaar!
 • Het was heel aangenaam en voor herhaling vatbaar.
 • Eerst en vooral over de organisatie : top ! Super georganiseerd - een pluim dat jullie dit in deze tijden toch mogelijk gemaakt hebben. We hebben er enorm van genoten ! 
 • Een volledig cola onderweg iets te groot was. Misschien beter op het einde of halverwege een klein blikje .. we kijken al uit naar een volgende loop van jullie
 • Deze mail om jullie nog eens te bedanken voor de geweldige bostrail die xxx (privacy) en ik hebben mogen lopen. Schitterend gedaan van jullie allen! Fantastisch om nieuwe weggetjes te ontdekken. Wat een verademing om nog eens te mogen lopen met een startnummer op, in deze coronatijden. Op naar meer!
 • Ik wou jullie bedanken voor een puike organisatie, bovendien tegen een zeer democratische prijs. Alles verliep zeer vlot van begin tot einde : opsturen borstnummer, bevoorrading in die metalen kist en ook in die kast. Dus, chapeau! Het enige minpunt voor mij was dat er toch heel wat over asfalt gelopen werd. Ik heb ooit meegedaan aan een Sinterklaastrail en daar leken mij die stukken over asfalt toch wat korter. Ik heb een historiek qua knieoperaties en dus hoe minder ik op asfalt loop hoe beter. Maar dit is een zeer persoonlijke kwestie. Ik zal sowieso jullie evenementen blijven volgen.
 • Het was een heel speciale ervaring (op de hele wedstrijd een 4-tal lopers gezien) en ik heb er echt van genoten, waarvoor dank.
 • Bedankt aan alle inrichtende krachten om dit in periode van Corona in te richten. Zelf heb ik geen opmerkingen naar de organisatie toe, maar alleen kreeg ik het slot van de voorraadkoffer in Maria Aalter niet open, maar het kwam omdat mijn handen koud hadden en daar kunnen jullie niets aan doen. Het was een mooi parcours langs landelijke wegen en doorheen de bossen en ik heb ervan genoten. Nogmaals een dikke pluim voor jullie. 
 • Het was top om nog eens een uitgezette route te kunnen lopen. Ik denk dat dit wel eens de enige manier gaat kunnen zijn om de komende weken/maanden nog trails te kunnen lopen. Proficiat dus voor het initiatief. En direct stel ik me dan de vraag waarom anderen dit ook niet gewoon doen of proberen. Deze zomer was de Trail des Fantomes zo een groot en volledig corona proof succes maar sindsdien werd het maar mondjesmaat nog gedaan. De tocht (ik heb de 22km gelopen) was mooi (Hoogoed blijft een mooi bos om te trailen), maar was natuurlijk niet van het "off road" kaliber van de vorige edities. Er zat merkelijk meer asfalt in en een aantal groene gebieden werd dit jaar niet in de tocht opgenomen, maar mogelijk heeft dat te maken met het concept. De bevoorrading was prima al zou ik in het vervolg voorstellen om kleine blikjes cola te nemen ipv een grote 33cl. Het uitpijlen was volgens het boekje ! Overall heb ik er echter zeer van genoten en ik hoop volgend jaar weer in grote bende te kunnen lopen vanuit de sporthalen te kunnen eindigen met een exquise hapje ! Hoi beste organisatoren. Het was wel een leuke ervaring en het systeem van borstnummer en bevoorrading was prima geregeld. Ik vond het alleen jammer dat er geen Dixie stond bij de start /finish waardoor we wel genoodzaakt waren om in het bos iets achter te laten. We hadden onze trailschoenen aan omdat het best veel had geregend de laatste tijd en we wisten dat het drassig kon liggen. Tot onze verbazing was er echter veel asfalt in het parcours en hadden we spijt van ons schoenkeuze. Comfort op asfalt met trailschoenen zonder demping is ver te zoeken dus toch wel last in de knietjes We hadden meer off road verwacht... Maar dat ter zijde, volledig coronaproof evenement en op deze manier zouden er veel meer événementjes mogen doorgaan. Het blijft leuk om in een andere omgeving eens te lopen, met deftige bepijling onderweg ( zeker duidelijk en goed zichtbaar allemaal) en zelfs een bevoorrading voor 6 euro. Meer van dat voor mij aub
 • Samen met mijn collega hebben we genoten van de mooie omloop. Mooi traject tussen de bossen. De bordje waren goed zichtbaar!! En het was een leuke verrassing dat er een bevoorrading was. Op 7/2 kom ik nog eens terug voor de 10 km met nog een groepje vrienden.
 • Het was een mooie loop, het was goed voorbereid en de bordjes stonden zeer goed aangegeven! Blij dat ik nog eens de bostrail gelopen heb. 
 • Afgelopen woensdag genoten van een leuke run! Mooi parcours! Zat goed in elkaar! 
 • Beste organisatoren. Het was een mooie, leuke loop zoals ieder jaar. Zelfs de natte voeten. Merci voor de organisatie. Tot volgend jaar. 
 • Het was een tof parcours en mooi uitgepijld (behalve eentje dat we rond 7 km hebben gemist), en het systeem met de kast op 't einde was goed gevonden. Merci voor de organisatie!