7° Running Center Bostrails Aalter

Ook al beleven we speciale tijden, we doen er alles aan om toch opnieuw een bostrail te kunnen aanbieden in Aalter.

We voorzien een uitgepijld parcours van 16 januari tot en met 7 februari. Alle parcours zijn aangepast. Door de huidige omstandigheden zijn er dit jaar meer verharde wegen. De 10km loopt nog steeds door het Hooggoedbos. Voor de 22km zoeken we diverse nieuwe ongekende paden op. De langste afstand loopt 2x hetzelfde rondje. 

Het zal echter niet één evenement worden, waar we gezellig samen zijn, maar eentje met vrije start op de dag van uw inschrijving. Er mag maximaal met 4 samen gelopen worden en ook dan moet de afstand van 1,5m steeds gerespecteerd worden. Voor de 22km is er wel een bevoorrading voorzien. Voor de 45km zijn er 3 bevoorradingen. Alle afstanden krijgen een eindbevoorrading en een (aangepaste) naturaprijs (geen gerechtje).

We zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van tijdelijke parcours om te wandelen en te lopen een aanvulling is op het bestaande aanbod, dat misschien zelfs in de toekomst kan behouden blijven. Na "virtuele" uitdagingen, is dit een mooi alternatief. Zo kunt u steeds nieuwe parcours ontdekken en uw loopjes/wandelingen mooi blijven variëren.

De verdere praktische info vindt u op de evenementen pagina.