Tryout Bostrail-XL


Zondag 29 december om 9h45 verzamelen we.

ADRES: Bierweg 11, 9880 Aalter.
TEL: 0475/855.490

Er wordt gelopen met borstnummer met chip. Er wordt nadien ook een uitslag opgemaakt.

  • Om 10h starten we met een groepsloop. De start locatie zorgt voor een extra stukje en dus een XL-versie. Ruim 15km onder leiding van Heidi tot de eerste bevoorrading. Er wordt met eenieders tempo rekening gehouden en blijven in één groep.
  • Na de bevoorrading gaat de groepsloop verder onder leiding van Filip. Ongeveer 12km verder is er een tweede bevoorrading en zijn er toiletten.
  • Het derde gedeelte onder leiding van Filip is nog steeds een groepsloop. Na nog eens 10km zijn we terug bij de eerste bevoorrading.
  • Voor het 4° en laatste deel is er de keuze. Ofwel download je de GPX. Als je de GPX op uw uurwerk bij hebt kan je uw eigen tempo lopen. Heb je de GPX zelf niet bij, dan kan je mee lopen met een loper met GPX. Of voor dit laatste gedeelte kan je terug mee lopen met Heidi. Gezien de aankomstplaats is er terug een klein stukje extra tov de Bossen van Vlaanderen Trail in januari, vandaar dus XL versie. Bij de aankomst ga je over de tijdsregistratie matten en staat er binnen nog een eindbevoorrading te wachten.

Op iedere bevoorrading kan er in- of uitgestapt worden. Er dient hiervoor wel afspraken gemaakt betreffende het vervoer.
Na de loop zijn er douches voorzien in het sportcentrum op 400m van de start/aankomst. Adres: Lindestraat 17.
De bevoorrading bestaat uit: WCup isotone drank, cola, water, thè (bij koud weer), TUC, snoepjes, chocolade, chips, rozijnen, banaan, abrikoos. En bij de eindbevoorrading ook Cécémel en/of recuperatiedrank van WCup.

Deelnemerslijst alfabetisch op familienaam:
Nr Naam M/F
20 Bart Audenaert M
22 Nadia Benaerens F
10 Andy Bouckhuyt M
1 Pieter Busschaert M
5 Kurt Crommelinck M
12 Kristof De Block M
19 Gert de Lausnay M
8 Kristof Gillis M
7 Claudia Jacobs F
18 Pauwel Joos M
9 Arne Lambert M
13 Kristl Lambert F
17 Niels Libbrecht M
15 Filip Monbailleu M
16 Nico Recour M
11 Heidi Roeygens F
3 Daniel Thylys M
14 Ann Van Den Berghe F
21 Rebecca Vanblaere F
2 Wouter Vandaele M
6 Rik Wintein M