Hij komt !!!


De kogel is door de kerk. Sportcentrum Flabbaert gereserveerd. Met Natuurpunt afgestemd. En ook Natuur en Bos stemde reeds mondeling in. Privé eigenaars gaan akkoord.

Op zaterdag 7 december is er de eerste Sinterklaas Trail. Met een kinder trail en bijhorende annimatie. En voor de ook nog brave "grote kindjes", zal er opnieuw keuze zijn uit minstens 3 afstanden. Waarbij de langste afstand minimaal marathon afstand zal zijn. Met start en aankomst in het sportcentrum van Knesselare (Aalter). Het parcours zal uniek zijn. Sommige paden worden exclusief en éénmalig voor onze trail open gesteld. De trail kan dan ook enkel op 7 december gelopen worden.

Het is een eerste editie op een nieuwe locatie. Om de kwaliteit te blijven garanderen beperken we daarom de inschrijvingen tot 600 grote kindjes. Zo kunnen wij als organisatie ook groeien en deze locatie leren kennen.

We doen er alles aan om de inschrijvingen vanaf 1 augustus open te zetten. Hou onze website, facebook, twitter en instagram in de gaten!!!